Skip to main content
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Het is de afgelopen dagen behoorlijk glad geweest op de weg. Het KNMI kondigde voor het weekend opnieuw code geel af en ook de ANWB waarschuwde niet de weg op te gaan als dat niet noodzakelijk was.

Drukste ochtendspits

Ondanks dat veel mensen luisterde naar de waarschuwing van de verkeersdienst ontstond maandagmorgen de drukste ochtendspits sinds de eerste lockdown in maart vorig jaar. Er stond op het hoogtepunt rond 08:00 uur zo’n 350 kilometer file in Nederland.

Ongelukken

De verraderlijke gladheid door ijzel veroorzaakte veel ongelukken. Meerdere voertuigen belandde in de vangrail, in de greppel en zelfs in de sloot. Er vielen enkele lichtgewonden, maar gelukkig bleef het voornamelijk bij materiële schade.

Autoschade?

Da’s balen. Maar gelukkig is uw auto bij Autoschade John de Groot binnen no-time weer ready to go!

Ook als u een in een slip terecht bent geraakt met kleine autoschade tot gevolg, bent u bij ons aan het juiste adres. Kleine schade aan uw auto lijkt misschien iets dat u gemakkelijk kunt laten zitten. Maar een kleine deuk of kras in de lak kan later voor een flinke roestplek zorgen. Zorg daarom dat u ook kleine schade tijdig laat repareren.

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan >>

Call Now Button