Autoschade John de Groot Reviews

Alle Reviews

Erg tevreden

★★★★★
Alles naar volle tevredenheid
- j v west

Het vertrouwen waard

★★★★★
Een paar keer schade laten herstellen bij De Groot. Steeds weer keurig in goede staat afgeleverd. Ook nog wat oxidatie/ roestvorming onderaan de spatschermen voor en achter hersteld. De auto ziet er weer als nieuw uit. Het vertrouwen waard.
- Harry

Zeer tevreden

★★★★★
vandaag mijn auto ( Kia ) opgehaald zeer te vreden netjes gemaakt. kreeg hem schoongemaakt terug zowel van binnen als buiten!
- Debbie

Super guys

★★★★★
Kleine deuk grote service. Auto helemaal schoon van buiten én binnen. En de beroemde John de Groot autodrop aan mijn spiegel. Ook gaaf detail is dat je auto prominent in het midden van de zaak wordt gezet, alsof je hem opnieuw koopt! Super guys en ook dank aan de uitdeuker zonder te spuiten-Bob!
- Hans Luiken

Goed geregeld

★★★★☆
Snel geholpen en alles goed geregeld. Goed bezig John!
- Jan

Uitstekende service

★★★★★
Autoschade John de Groot heeft mijn schade perfect hersteld. Ook met de leenauto was ik erg blij.
- Rowdy

Topzaak

★★★★★
RenaultTwingo van mijn zoon, keurig hersteld. Voor een zeer scherp prijs. Auto ook keurig schoon gemaakt zowel van binnen als buiten. Mijn complimenten!!
- R Schoneveld

TOP

★★★★★
Ik had door een aanrijding een vervelende schade waardoor de auto economisch total loss was. Toch slaagde John de Groot dit te voorkomen en mijn auto ziet er in z'n geheel beter uit dan voor de aanrijding. TOP dus. Ik kreeg de auto gewassen en uitgezogen terug.
- Theo van Woerden

Geef een review

johndegroot
4,8 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 4.8 out of 5 based on 8 reviews.