Skip to main content
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Bij John de Groot is het van belang dat wij onze kennis regelmatig uitbreiden. Zo bent u er zeker van dat wij u de beste service kunnen bieden voor uw auto. Deze keer heeft ons bedrijf het certificaat Erkend Aluminiumschadehersteller van FOCWA gekregen.

Onderdelen van aluminium

Steeds meer onderdelen van de carrosserie zijn van aluminium gemaakt. Hierdoor is het belangrijk dat onze werknemers weten hoe ze met aluminium om moeten gaan en hoe ze het materiaal kunnen herstellen.

Herstellen of vervangen

Wanneer u een nieuwere auto rijdt, is de kans groot dat er verschillende onderdelen van aluminium zijn gemaakt. Aluminium is namelijk licht. Hierdoor is het een aantrekkelijk materiaal voor fabrikanten, omdat zij moeten voldoen aan steeds lichtere auto’s om het milieu minder te belasten. Vooral niet-dragende carrosserie onderdelen (denk aan portieren, motorkap, koffer, achterklep) worden van aluminium gemaakt. Wanneer een autoschadebedrijf niet voldoende kennis bezit over aluminium onderdelen, kan het voorkomen dat bij schade het onderdeel meteen wordt vervangen, terwijl herstel juist heel goed mogelijk is.

Wij willen u natuurlijk de beste service bieden, vandaar dat wij er trots op zijn dat we het certificaat Erkend Aluminiumschadehersteller hebben gehaald!

Over FOCWA

FOCWA ondersteunt schadeherstelbedrijven op heel veel verschillende gebieden en via belangenbehartiging. Zij helpen leden bij sociaal-economische aangelegenheden, maar ook op gebied van techniek en innovatie, scholing en opleiding, kwaliteits- milieu- en arbozorg, individuele bedrijfsadvisering en -begeleiding, communicatie en public relations. FOCWA fungeert als een platform en kenniscentrum waar leden uit alle verenigingen voor elke vraag terecht kunnen. Voor bedrijven, die als FOCWA bedrijf willen (blijven) opereren, voert FOCWA een helder selectiebeleid met jaarlijkse controles.

Heeft u schade, of wilt u een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op via 0252 – 412310 of mail naar autoschade@johndegroot.nl.

Call Now Button