Skip to main content
⏰ Leestijd: 2 minuten

Doffe koplampen renoveren zonder ze te vervangen, met 15% korting!

Rijden met goed zicht is fijn en heel belangrijk. Maar andersom is het net zo goed belangrijk dat andere weggebruikers u ook kunnen zien. Goed werkende verlichting is daarom onmisbaar.

Forse boetes
Vooral nu het vroeger donker wordt is goede verlichting belangrijk. Rijden met verkeerde of defecte verlichting kan forse boetes opleveren. Maar doffe of verweerde koplampen zijn ook heel gevaarlijk. Door zure regen, UV-straling, chemicaliën in de wasstraat en andere omstandigheden worden uw koplampen dof. Op de buitenkant van de koplampen komt een laagje die ervoor zorgt dat er minder licht verspreid wordt als zou moeten.

De actie
Gelukkig hoeft u niet meteen uw koplamp te vervangen. Dat is ook best duur. Er bestaan manieren om de koplampen weer schoon te maken, zodat je weer goed zichtbaar bent en de koplampen als nieuw zijn. Bij Autoschade John de Groot kun je dat laten doen. De kosten hiervoor zijn normaal €69,90 per koplamp. Maar op vertoon van je Bol van Voordeelpas betaal je tot en met donderdag 19 november 2015 €59,90 per koplamp. Een korting van 15% dus!
Afbeelding aanbieding oktober

Het resultaat:

  • Koplampen die zo goed als nieuw zijn
  • Middels een duurzame oplossing, aangezien de lampen niet vervangen hoeven te worden
  • We gebruiken professionele coating
  • En hoeven uw auto niet uit elkaar te schroeven voor de renovatie
  • U bent weer goed zichtbaar op de weg en dat draagt bij aan de verkeersveiligheid

Afspraak maken
Wilt u gebruik maken van de actie? Maak dan een afspraak bij ons. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0252-412310, of een mail te sturen naar autoschade@johndegroot.nl

Autoschade John de Groot
Autoschade John de Groot is sinds 1967 al een begrip op het gebied van schadeherstel. Het bedrijf beschikt over de modernste apparatuur en het nodige vakmanschap om iedere vorm van autoschade snel en efficiënt te repareren. Daarnaast bieden ze u goede en vriendelijke service. Autoschade John de Groot is lid van FOCWA Eurogarant en geeft op alles FOCWA-garantie. Dat betekent dat zij zorgen voor de administratieve afhandeling met de verzekering, maar ook dat zij u garantie geven op de uitgevoerde werkzaamheden. U kunt ervan uitgaan dat de schade aan uw auto wordt hersteld door goed opgeleid personeel. Zo kunt u rustig uw auto uit handen geven.

 

Wat: Uw koplampen weer helder laten maken bij Autoschade John de Groot voor €59,90 per koplamp. 15% korting dus!
Waar: Meer en Duin 17, 2163 HB Lisse
Wanneer: tot en met donderdag 19 november 2015
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-412310, autoschade@johndegroot.nl en www.johndegroot.nl

 

Call Now Button