Skip to main content
⏰ Leestijd: < 1 minuut

We horen het steeds vaker: mensen zamelen geld in om een AED (Automatische Externe Defibrillator) in hun buurt op te kunnen hangen en op scholen moeten er EHBO-lessen komen. Zo wil men hun buurt een stukje veiliger maken. Ook op scholen komt er meer aandacht voor deze -soms- levensreddende apparaten.

Meer aandacht

In Nederland ontstaat er steeds meer aandacht voor EHBO-lessen en het aanschaffen en gebruiken van AED-apparaten. Er is bijvoorbeeld een petitie gestart om alle middelbare scholieren EHBO-les te geven. Inmiddels is deze al meer dan 50 duizend keer getekend en dat betekent dat het burgerinitiatief op de politieke agenda komt.

Daarnaast wordt er vandaag gestart met het plaatsen van AED’s langs de gehele Hollandse kust: van Hoek van Holland tot aan Den Helder. In totaal komen er 64 defibrillatoren over 130 kilometer kust.

Veiligheid voorop

Wat ons betreft zijn dit hele goede ontwikkelingen. Binnen ons bedrijf staan onze medewerkers en klanten voorop. We zorgen er niet alleen voor dat onze collega’s met plezier werken en onze klanten tevreden zijn, ook de veiligheid neemt een hele belangrijke plek in op de werkvloer. Daarom hebben wij al jaren een AED in onze garage hangen. Zo zorgen wij dat, mocht er iets gebeuren, wij altijd iemand kunnen helpen.

Call Now Button