Skip to main content
⏰ Leestijd: 2 minuten

September vorig jaar deelden wij het heugelijke nieuws dat Erwin Faas 30 jaar werkzaam was bij Autoschade John de Groot. Een fantastische mijlpaal en reden te meer voor een interview en om nogmaals onze waardering uit te spreken.

In de lange tijd dat hij bij ons werkt, groeide hij uit tot een alleskunner. Van spuiten tot uitdeuken, Erwin draait er zijn hand niet voor om. Hij maakte grote veranderingen mee, maar zag de belangrijkste dingen hetzelfde blijven; de sfeer en het teamgevoel bij medewerkers. Wie anders dan hij zou een beter beeld kunnen schetsen van ons bedrijf. Precies, niemand! Wij stelden drie vragen aan Erwin.

Kun je omschrijven wie hier 30 jaar geleden binnenwandelde en welke Erwin we hedendaags op de werkvloer aantreffen?

“Op mijn zestiende heb ik mijn opleiding metaal bewerker afgerond en in 1991 kwam ik hier. Autoschade John de Groot was mijn leerbedrijf. Inmiddels ben ik volledig opgeleid om de hoogste kwaliteitsrepartie uit te voeren aan de modernste auto’s.”

Wat maakt het dat je het al zo lang uithoudt bij Autoschade John de Groot?

“Als team streven wij naar hoge kwaliteit, met oog voor detail. We proberen ons werk altijd zo efficiënt mogelijk te doen. Daar ligt voor ons een uitdaging en dat maakt het werk leuk. Verder is het zo dat de sfeer onder de medewerkers ontzettend goed is. Wij hebben een echt teamgevoel. Respect voor elkaar is heel belangrijk. Wij zijn een familiebedrijf met teamspelers. Alleen met de juiste mensen kun je namelijk hoge kwaliteit halen waar De Groot voor staat. We hebben vrijdagmiddagborrels en vieren Kerst samen. Dat is ook precies de kracht van ons bedrijf.”

“Bovendien ben ik tevreden en trots, dus is er voor mij geen reden om dat te veranderen.”

Welke veranderingen heeft het bedrijf doorgemaakt?

“Ik heb de overgang van John de Groot naar Erwin meegemaakt en er is veel veranderd, maar één ding hebben beide heren De Groot gemeen; als het moet, trekken ze een overall aan en werken ze gezellig met ons mee. Dat is echt heel leuk om te zien.”

“Na het 25-jarig jubileum hebben wij gekozen voor een nieuwe ‘look’; andere bedrijfskleuren en een nieuw logo.”

“Verandering van reparatietechniek en materialen hebben plaatsgevonden door de ontwikkelingen van auto’s die steeds lichter en veiliger worden gemaakt door middel van nieuwe materialen en nieuwe veiligheidssystemen. ”

“Ook zijn wij gaan werken met milieuvriendelijke materialen, watergedragen basis en UV drogende lakken.”

Call Now Button