Skip to main content
ÔĆ░ Leestijd: < 1 minuut

Iedere vorm van autoschade is natuurlijk ontzettend vervelend, maar een kleine schade met een grote roestplek tot gevolg is wel het laatste waar u op zit te wachten. Wees er daarom tijdig bij als u een kras, steenslag of andere lakschade heeft.

Schadeherstel

Hoewel lakschade er soms minder ernstig uitziet dan een grote deuk in uw auto, is het wel degelijk een vorm van schade die hersteld moet worden. Lakschade kan namelijk een roestplek veroorzaken en zelfs gaan doorroesten. Dat is niet alleen lelijk, maar zorgt er ook voor dat uw auto minder waard wordt.

Spotrepair

Gaat het om een kleine schade dan volstaat spotrepair vaak om het probleem te verhelpen. Deze techniek richt zich alleen op de plek waar de beschadiging zit en niet op het gehele onderdeel. Spotrepair is snel, effectief en kostenbesparend.

Auto spuiten

Een andere optie om de schade te herstellen is de auto spuiten. Door het spuiten van de auto zal de lak weer mooi zijn, de schade verholpen en de auto straalt weer!

Polijsten

De ene kras, is de andere niet. Als een kras op de auto niet diep is, maar oppervlakkig, dan kunnen we die eruit poetsen met behulp van speciale polijst apparatuur.

Call Now Button