Skip to main content
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Zo, de contracten zijn ondertekend en de samenwerking is officieel! Samenwerken deden we al ruim 15 jaar, maar sinds kort hebben wij een officiële overeenkomst met Autocentrum Beelen in Lisserbroek. Op de foto poseren Frank Beelen (links) en Erwin de Groot (rechts) nadat zij de contracten tekenden.

Perfecte combinatie

Autocentrum Beelen is, net als wij, vooruitstrevend en gaat met de tijd mee op het gebied van milieu, duurzaamheid en techniek. In het verleden is al gebleken dat we elkaar perfect aanvullen en deze succesformule zal door de samenwerking ook in de toekomst in stand blijven.

ADAS kalibratiecertificaat

Auto’s worden steeds geavanceerder door bijvoorbeeld veiligheidssystemen van adaptive cruisecontrol tot automatisch parkeren. Daar hebben zowel onze monteurs als die van Autocentrum Beelen verstand van.
Sinds kort beschikken wij over een ADAS kalibratiecertificaat van de FOCWA én de juiste apparatuur. Hiermee kan de van schade herstelde auto op de juiste manier gekalibreerd worden. Zo kunnen de veiligheid en kwaliteit van het herstel worden gewaarborgd.

Call Now Button