Skip to main content
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Autoschade? Da’s balen en daarom proberen wij u daar zo snel en zo goed mogelijk van af te helpen. Het belangrijkste onderdeel van het proces is het schadeherstel zelf. U wilt jouw auto natuurlijk in dezelfde of zelfs betere staat terug.

Een vlekkeloze aanpak

Wij vinden het belangrijk dat het gehele proces vlekkeloos verloopt. Van schademelding tot afhandeling van het schadeherstel. Wij bieden u graag complete service en vinden het belangrijk dat u ondanks de opgelopen autoschade geen ongemak ervaart. Om het proces in goede banen te lijden, hebben wij een nieuwe offertemodule ontwikkeld.

Onze nieuwe offertemodule

In de nieuwe module vinden wij twee zaken belangrijk: klantvriendelijkheid en het verzamelen van informatie. Het aanvragen van een offerte moet voor u makkelijk en snel gaan en ons de juiste informatie opleveren, zodat wij direct weten wat ons te doen staat. In drie stappen vraagt u snel uw persoonlijke offerte aan. In deze offerte staat de totaalprijs die u betaalt voor de reparatie. De offerte is geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting.

Bekijk de offertemodule of vraag er direct één aan >>

Call Now Button