Skip to main content
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Iedereen die het weleens heeft meegemaakt weet hoe vervelend het kan zijn: kentekenplaten gestolen! Aangifte doen, nieuwe platen laten maken: het kost tijd en geld. Hoe fijn zou het zijn als je je dit allemaal kunt besparen? Met het Plate’s Lock systeem behoort het verlies van je dure kentekenplaat tot het verleden.

Over Plate’s Lock
Diefstal van je kentekenplaat is een veel voorkomend en heel vervelend probleem. Zorg ervoor dat diefstal haast onmogelijk wordt met het  unieke anti-diefstal systeem van Plate’s Lock!

Een crimineel zal dankzij dit eenvoudige, maar effectieve systeem aanzienlijk langer bezig zijn om je kentekenplaat te ontvreemden. Een professionele crimineel zal zich dan ook na 2 seconden bedenken dat dit te lang gaat duren. Mocht hij je kentekenplaat alsnog willen ontvreemden, dan is de kentekenplaat dusdanig beschadigt dat deze niet meer te gebruiken is! Een fijn en veilig idee.

Plate’s Lock is het beste anti-diefstal systeem voor kentekenplaten, getest door ANWB, TNO en BOVAG. Plate’s Lock bestaat uit vier zelfklevende aluminiumstrippen per kentekenplaat en is op elk voertuig toepasbaar.

Actie voor Bol van Voordeelpashouders

Voor Bol van Voordeelpashouders is er een speciale actie die het installeren van Plate’s lock wel heel aantrekkelijk maakt! Als pashouder krijg je nu namelijk een set voor zowel de voor- als achterkentekenplaat voor slechts €27,50 inclusief GRATIS montage!

Klik hier voor meer informatie over de Bol van Voordeel actie

 

Call Now Button