Skip to main content
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Patrick van der Hoorn haalde op 2 november zijn Certificaat voor de Expert Training Glasurit RATIO-SpotRepair die hij volgde. Van harte gefeliciteerd, Patrick!

Wat is SpotRepair

Voor reparatie van kleine beschadigingen is een bijzondere training noodzakelijk. Daarom wordt door een Glasurit SpotRepair trainer de specifieke kennis overgebracht in praktijksituaties, nagebootst in het Glasurit Refinish Competence Centre.

De duur van de cursus is één dag, waarbij Patrick zowel de theorie moest leren als een praktijk gedeelte uit moest voeren. Dit heeft hij dus zo goed gedaan, dat hij het certificaat heeft gehaald!

Waarom SpotRepair?

Soms heb je een kleine schade aan de auto die snel hersteld dient te worden. Glasurit heeft daar een mooie werkmethode voor bedacht: RATIO-SpotRepair. Met deze methode kunnen kleine krasjes van sleutels, steenslag of andere lakschade (max 5 cm doorsnede) snel worden hersteld. Daarnaast is het ook een voordeligere manier van herstellen dan het volledig vervangen van een onderdeel van de carrosserie.

Heeft u een (kleine) schade aan uw auto? Neem snel contact met ons op via  0252 – 412310 of mail naar autoschade@johndegroot.nl en wij gaan direct voor u aan de slag!

 

Call Now Button