Skip to main content
⏰ Leestijd: 2 minuten

Autoschade. Ontzettend vervelend en altijd ongelegen. U heeft uw auto hard nodig en wilt niet dagenlang zonder auto zitten. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom zorgen wij er enerzijds voor dat uw autoschade zo snel mogelijk wordt hersteld en anderzijds dat u gedurende de periode dat uw auto wordt gerepareerd, kunt beschikken over een leenauto. Zo bent u binnen een mum van tijd weer op de weg en kunt u zich zonder slag of stoot van A naar B verplaatsen.

Quote Carolien Gerriesen

Korte wachttijden

Buiten dat uw autoschade bij ons vakkundig wordt hersteld, zorgen wij er ook voor dat de reparatie van uw auto zo snel mogelijk plaatsvindt. Natuurlijk krijgt u van ons een leenauto tijdens de reparatie, maar we snappen dat u het liefst zo snel mogelijk weer in uw eigen auto rijdt. Gelukkig beschikken wij over de modernste apparatuur en het vakmanschap om iedere vorm van autoschade efficiënt en snel te repareren. Zo kunnen wij een korte wachttijden voor onze klanten realiseren.

Tevreden klanten

Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stemmen. Wanneer we dan bijvoorbeeld op Facebook onderstaand bericht ontvangen, zijn wij gelukkig.

Carolien Gerriesen: “Drie weken geleden een aanrijding gehad… Maandag mijn auto naar Autoschade John de Groot gebracht en woensdagmiddag kon ik hem weer ophalen. Ben weer helemaal blij met mijn auto! Ze hebben hem ook helemaal gepoetst, van binnen gezogen en hij rook lekker fris. Mijn Fiat Panda blinkt als nieuw! Het kaartje op de bijrijdersstoel was wel heel toepasselijk! Wat een superbedrijf! Autoschade John de Groot, heel erg bedankt voor de fantastische service!”

Graag gedaan, Carolien!

Heeft u nou ook autoschade vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Call Now Button