Ben jij onze nieuwe 1e autoschadehersteller?

By 29/05/2020Nieuws, Vacatures
1e autoschadehersteller ⏰ Leestijd: 2 minuten

Autoschade John de Groot is sinds 1967 een begrip in Lisse en omstreken. Wij zijn een modern en goed geoutilleerd autoschadeherstelbedrijf, waar het leveren van kwalitatief hoogstaand schadeherstel en een klantvriendelijke service al die jaren de insteek zijn. Wij werken voor alle grote verzekeringsmaatschappijen en zijn FOCWA erkend. Met ons team van goed opgeleide medewerkers zetten wij ons dagelijks in om uiteindelijk een perfect herstelde auto aan onze klanten te kunnen afleveren. Om ons te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven 1e autoschadehersteller.

Vacature

Jouw handen beginnen te jeuken bij het zien van een beschadigd voertuig. Jij bent een autoschadehersteller die zich verantwoordelijk voelt voor het repareren van alle merken en typen auto’s. Jij voert alle werkzaamheden uit binnen de afdeling schadeherstel, waaronder uitdeukwerk, laswerkzaamheden, richten van de carrosserie, de- en montage werk en overige werkzaamheden.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een collega die streeft naar perfectie en oog heeft voor detail. We hebben immers de naam hoog te houden. Je bent in het bezit van ten minste:

  • een diploma (auto-) technische opleiding op lts/vmbo-niveau, aangevuld met vakgerichte cursussen op het gebied van autoschadeherstel;
  • aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
  • ambitie om uit te blinken in je vak;
  • je werkt zelfstandig en hebt oog voor kwaliteit.

Aanbod

Wij bieden je een veelzijdige baan in een gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar wij belonen niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien, want die ontwikkeling komt zowel onze dienstverlening als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainen we je binnen ons vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo tillen we iedereen naar een hoger niveau.

Contact

Ben jij klaar voor de volgende versnelling? Solliciteer dan nu! Stuur je cv met motivatie.

Call Now Button