Skip to main content
⏰ Leestijd: 2 minuten

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling autospuiter. Kom jij ons team versterken? Je gaat samen met Patrick en Erwin aan de slag, ervaren autospuiters. Zij leren je de fijne kneepjes van het vak. Je werkt vier dagen per week en je gaat één dag per week naar school.

Wat zijn je dagelijkse werkzaamheden?

  • Het spuitklaar maken van carrosseriedelen.
  • Spuiten van voertuigen en onderdelen.
  • Het voeren van onderhoud aan gereedschap en de benodigde spuitapparatuur.
  • Orde en netheid aanbrengen op de werkplek.

Daarnaast vanzelfsprekend alle overige werkzaamheden die bijdragen tot het optimaal functioneren van de afdeling.

Leerlingprofiel

Wat vragen we van jou?

Je hebt eerst een VMBO opleiding afgerond richting Techniek, je zit nu in het tweede of derde jaar van je vervolgopleiding en je bent klaar voor de volgende stap in je carrière. Degene die onlangs met deze opleiding gestart zijn, kunnen natuurlijk ook reageren.

Onze ideale leerling autospuiter is:

  • gemotiveerd en wilt graag verder leren als autospuiter;
  • een harde werker en heeft geen 9-5 mentaliteit;
  • woont bij voorkeur in de Bollenstreek.

Aanbod

Wat bieden wij?

Wij bieden je een veelzijdige baan als leerling autospuiter binnen Autoschade John de Groot. Je komt te werken in een mooie werkplaats voorzien van de beste apparatuur. Je gaat werken in een gezellig, dynamisch team dat rust op een goede organisatie. Wij besteden veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van onze medewerkers. Autoschade John de Groot is lid van FOCWA AUTOMOTIVE GARANTIEFONDS en trotse bezitter van het Erkend Duurzaam certificaat.

Bedrijfsprofiel

Over de organisatie

Autoschade John de Groot bestaat al ruim 50 jaar en is gespecialiseerd in schadeherstel. Maar dat beperkt zich niet tot alleen deukjes en lakschade. We beschikken over de modernste apparatuur en het vakmanschap om iedere vorm van autoschade efficiënt en snel te repareren. Dat betekent dat we schade aan auto’s vakkundig kunnen herstellen, maar ook bijvoorbeeld velgen krasvrij kunnen maken en een kenteken in een autoruit kunnen graveren. Wij zijn dus een veelzijdig autoschadeherstelbedrijf.

Contact

Heb jij het gevoel dat dit jouw leerplek is? Je kan meteen je cv en motivatie sturen mailen naar autoschade@johndegroot.nl. Als je nog vragen hebt, kun je contact met ons opnemen en vragen naar Patrick.

Call Now Button