Over ons werk

Autoschade John de Groot is gespecialiseerd in schadeherstel. Maar dat beperkt zich niet tot alleen deukjes en lakschade. We beschikken over de modernste apparatuur en het vakmanschap om iedere vorm van autoschade efficiënt en snel te repareren.

Dat betekent dat we schade aan uw auto vakkundig kunnen herstellen, maar ook bijvoorbeeld uw velgen krasvrij kunnen maken en uw kenteken in uw auto kunnen graveren, zodat het stelen van uw auto bemoeilijkt wordt. Daarnaast bent u bij ons aan het goede adres wanneer u uw auto van een nieuwe kleur wilt voorzien.

We bieden u graag complete service. Daarom geven we u ook FOCWA-garantie. Autoschade John de Groot is lid van het FOCWA AUTOMOTIVE GARANTIEFONDS en we zijn ingedeeld in de hoogste categorie. Dat betekent dat u uw auto bij ons in goede handen is voor schadeherstel. We zullen uw auto als nieuw aan u teruggeven! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op.

Service

Wij begeleiden uw schade-afhandeling van begin tot eind, zodat u met zo min mogelijk zorgen blijft zitten. Wij hebben dagelijks contact met schade-experts van alle verzekeringsmaatschappijen, en kunnen u bijstaan voor de contacten met de verzekering.

U krijgt van ons tijdens de reparatie altijd een leenauto ter beschikking, voor u een zorg minder.