Autoschade

Autoschade is ontzettend vervelend. Helemaal als u een botsing heeft gehad. Maar schade door weersomstandigheden of vandalisme is natuurlijk net zo vervelend! Gelukkig kunnen wij uw autoschade snel verhelpen.

Autoschade John de Groot is namelijk gespecialiseerd in schadeherstel. We beschikken over de modernste apparatuur en het vakmanschap om iedere vorm van autoschade efficiƫnt en snel te repareren. Dat betekent dat we schade aan uw auto vakkundig kunnen herstellen.

Heeft u een schade die wij voor u kunnen herstellen? Neem dan snel contact met ons op!

Kleine autoschade

Kleine schade aan uw auto lijkt misschien iets dat u gemakkelijk kunt laten zitten. Maar een kleine deuk of kras in de lak kan later voor een flinke roestplek zorgen. Zorg daarom dat u ook kleine schade tijdig laat repareren.

We bieden u graag complete service. Daarom geven we u ook FOCWA-garantie. Autoschade John de Groot is lid van het FOCWA AUTOMOTIVE GARANTIEFONDS en we zijn ingedeeld in de hoogste categorie. Dat betekent dat uw auto bij ons in goede handen is voor schadeherstel. We zullen uw auto als nieuw aan u teruggeven!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op.