Skip to main content
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Je hoopt dat het niet bij jou zal gebeuren: je loopt de trap af, grist je autosleutels van het kastje in de gang en doet de voordeur open om naar je auto te gaan… en dan blijkt je auto gestolen te zijn.

Gratis je kenteken graveren in je autoruit
Hopelijk overkomt het je niet. Maar Autoschade John de Groot helpt je graag om het stelen van jouw auto minder aantrekkelijk te maken. Door je kenteken in je autoruiten te graveren, wordt het voor autodieven moeilijker om je auto te verhandelen. Een prima preventiemiddel dus! Bol van Voordeelpashouders kunnen hun kenteken gratis laten graveren in hun autoruit bij Autoschade John de Groot!

Autoschade John de Groot
Autoschade John de Groot is sinds 1967 al een begrip op het gebied van schadeherstel. Het bedrijf beschikt over de modernste apparatuur en het nodige vakmanschap om iedere vorm van autoschade snel en efficiënt te repareren. Daarnaast bieden ze je goede en vriendelijke service. Autoschade John de Groot is lid van FOCWA Eurogigant en geeft op alles FOCWA-garantie. Dat betekent dat zij zorgen voor de administratieve afhandeling met de verzekering, maar ook dat zij je garantie geven op de uitgevoerde werkzaamheden. Je kunt ervan uitgaan dat de schade aan je auto wordt hersteld door goed opgeleid personeel. Zo kun jij rustig je auto uit handen geven.

Wat: gratis je kenteken in je autoruiten laten graveren bij Autoschade John de Groot
Waar: Meer en Duin 17, 2163 HB Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-412310, info@johndegroot.nl en www.johndegroot.nl

Call Now Button