Skip to main content
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Tijdens de vakantie moeten caravans en campers het vaak ontzien. Krassen in het lak, deukjes in de deuren, viezigheid op de ramen: het hoort er allemaal een beetje bij. Maar zodra de caravan of camper weer op zijn vertrouwde plekje staat (of dat nu in de voortuin of in een oude schuur is), is het wel zaak dat er goed onderhoud gepleegd wordt.

Bij schade aan uw caravan of camper is één ding het meest belangrijk: dat u na schadeherstel weer veilig en onbezorgd met uw gezin op pad kan. In een caravan of camper waar geen spoor meer van de (blik)schade waarneembaar is. Autoschade John de Groot helpt u graag weer op weg. Bij ons kunt u naast regelmatig onderhoud van reguliere auto’s ook terecht voor reparatie van vakantievoertuigen zoals caravans en campers.

Een vak op zich
Door de geavanceerde bouwwijze met hoogwaardige kunststoffen, is schadeherstel aan de opbouw van een caravan of camper een vak op zich. Het is dus zaak dat er experts naar uw caravan of camper kijken zodat u weer bij uw volgende vakantie veilig de weg op kan!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Mail of bel ons gerust voor meer informatie over onze service en prijzen!

pexels-photo-24698

 

Call Now Button