Skip to main content
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Autoschade John de Groot heeft zijn sponsorcontract met FC Lisse met een jaar verlengd.

Het autobedrijf, sinds 1967 een begrip op schadeherstelgebied, draagt de club al jaren een warm hart toe. De vader van de huidige directeur/eigenaar Erwin de Groot was ooit de eerste hoofdsponsor van FC Lisse.

Kwaliteit en vertrouwen

Kwaliteit en vertrouwen staan bij het bedrijf voorop. Erwin: ‘Wij hebben hier als stelregel: ga met een wagen om alsof hij van jezelf is. Bij twijfel moet het beter.’ Autoschade John de Groot wordt erkend door alle verzekeringsmaatschappijen, biedt service van a tot z (inclusief vier jaar schriftelijk FOCWA-garantie) en stelt bij reparatie een gratis leenauto ter beschikking. Ook voor alternatieve reparatiemethodes kun je er prima terecht. Daarnaast heeft de trouwe sponsor van de topklasser ruime ervaring in het repareren en vervangen van autoruiten, uitdeuken en autoreclame.

Resultaat

‘Auto’s worden steeds moderner, met ingewikkelde elektronica’, zegt Erwin. ‘Wij kunnen in eigen huis iedere vorm van autoschade snel en efficiënt repareren. Het mooie van ons vak is dat je – als je het goed doet- direct het resultaat van je werk ziet. Mensen brengen hier hun beschadigde auto en halen hem weer op als hij gemaakt is. Met voetbal gaat het eigenlijk net zo. Daar wil je ook resulta(a)t(en) zien.’

[image_with_animation image_url=”63″ animation=”Fade In” img_link_target=”_self”]
Call Now Button