Skip to main content
ÔĆ░ Leestijd: < 1 minuut

Met de feestdagen voor de deur willen we u op de hoogte stellen van onze aangepaste openingstijden bij Autoschade John de Groot. Tijdens deze periode willen we ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van wanneer we geopend zijn om te helpen bij eventuele autoschade of dergelijke problemen.

Aangepaste openingstijden

Tijdens de kerstdagen, op 25 en 26 december, zal onze werkplaats gesloten zijn om onze medewerkers de gelegenheid te geven om van deze speciale tijd met hun dierbaren te genieten.

Op woensdag 27 en donderdag 28 december zijn we geopend van 08:00 tot 17:30 uur om jullie van dienst te zijn. Mocht er iets zijn met uw auto, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of langs te komen tijdens deze uren.

Op vrijdag 29 december staan we voor u klaar, maar let op, we sluiten iets eerder dan gebruikelijk. Onze openingstijden zijn die dag van 08:00 tot 16:00 uur.

Vergeet niet, op maandag 1 januari zijn wij gesloten. We kijken ernaar uit om jullie weer van dienst te zijn vanaf 2 januari 2024, wanneer onze normale openingstijden zullen hervatten.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

Namens het hele team van Autoschade John de Groot willen we jullie een warme kerst en een gelukkig nieuwjaar toewensen. Mogen deze dagen gevuld zijn met vreugde, warmte en vooral veiligheid op de weg. We waarderen jullie vertrouwen in ons gedurende het afgelopen jaar en kijken ernaar uit om jullie ook in het nieuwe jaar van dienst te zijn.

Call Now Button