Skip to main content
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Een auto-inbraak is erg vervelend, een doorn in het oog voor elke autobezitter. Je bent je spullen kwijt en dat vind je al erg genoeg. In bijna alle gevallen van auto-inbraak is er echter ook sprake van braakschade. Met name wanneer het gaat om haastige, onprofessionele diefstal  wordt er veel schade toegebracht aan de auto. In tegenstelling tot die dieven gaan wij vervolgens wel professioneel te werk. Bij ons wordt uw braakschade deskundig en kwalitatief gerepareerd. Wij beschikken namelijk over de modernste apparatuur en het vakmanschap om iedere vorm van autoschade efficiënt en snel te repareren.

Soorten braakschade

Auto-inbrekers zijn uit op waardevolle spullen. Zowel ingebouwde apparatuur als losse spullen behoren tot hun doelwit. Navigatiesystemen, autoradio’s, smartphones, laptops en airbags zijn voorbeelden. Om zo snel mogelijk toegang te krijgen en weer weg te kunnen wordt veel geweld gebruikt. De sloten worden geforceerd, de deur wordt opengebroken, de ruit wordt ingeslagen of het stoffen dak wordt opengesneden. Daarbij ontstaan ook krassen en deuken.

Braakschade herstellen

Bij Autoschade John de Groot zijn we bekend met alle soorten braakschade. Kleine schades, zoals krassen en deuken, kunnen we vaak direct herstellen. Maar ook voor grotere schades, zoals een kapot raam of een verbogen deur, hebben wij een oplossing. In veel gevallen van grote schade zorgen wij dat het onderdeel vervangen wordt. Heeft u braakschade(s) kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij kunnen bekijken wat de reparatiekosten zijn.

 

Call Now Button