Skip to main content
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Al sinds de oprichting van Polderman in 1971 is het bedrijf klant bij Autoschade John de Groot. Al ruim 50 jaar werken wij uitstekend samen met de Mitsubishi-dealer en nu doen we daar gezamenlijk weer een schepje bovenop. Wij mogen ons daarom Mitsubishi Erkend autoschadeherstelbedrijf noemen.

Tijdens de audit is gebleken dat wij beschikken over de juiste gereedschappen, kennis en reparatietechnieken om auto’s van het merk Mitsubishi weer schadevrij te kunnen maken conform de vereiste kwaliteitsnormen.

Certificaat

Dat wil zeggen dat klanten met een Mitsubishi voortaan het Mitsubishi Merk Erkend Schadeherstel-certificaat ontvangen wanneer wij schade aan hun auto hebben hersteld. Dat certificaat waarborgt het gebruik van originele onderdelen en toont aan dat het schadeherstel voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van Mitsubishi. Het certificaat is een extra geruststelling voor de Mitsubishi rijder en garandeert ook het behoud van de achtjarige garantie. Dubbel voordeel dus.

Kwaliteit gegarandeerd

Ter ondersteuning ontvangen wij voertuiginformatie van Mitsubishi, wat in het bijzonder van belang is bij reparaties aan hybride aandrijfsystemen en ADAS-systemen (rijassistentie en veiligheid). Daarmee is de kwaliteit van de betreffende Mitsubishi ook na het schadeherstel gegarandeerd.

Om het kennisniveau van Mitsubishi blijvend hoog te houden binnen ons bedrijf, zullen onze medewerkers ook schadehersteltrainingen in het Mitsubishi trainingscentrum volgen.

Op de foto: Ruud Broertjes ontvangt uit handen van Fried Lommerse van Mitsubishi Motor Sales Nederland en Henkjan Klop van Polderman het officiële certificaat.

Call Now Button