Skip to main content
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Steenslag, krassen in de lak of op het dashboard, hagelschade, kleine deukjes, bumperschade, inbraakschade. Hoe zuinig u ook op uw auto bent, deze vervelende kleine schades zijn vaak niet te vermijden. Gelukkig is er de FOCWA LiTe autoschadehersteller. Wij herstellen uw auto via spotrepair, uitdeuken zonder spuiten of interieurherstel. Dat doen wij snel, vakkundig en tegen verrassend lage kosten.

Spotrepair: snelreparatie van krassen in lak

Spotrepair wordt toegepast bij krassen in de lak die passen binnen een A4-tje. De schade wordt via schuren, waar nodig plamuren, aanbrengen van laklagen en drogen via infrarood, in korte tijd volledig hersteld. U kunt dus snel weer rijden. Ook kleine schades aan kunststofonderdelen kunnen overigens met spotrepair gerepareerd worden.

Uitdeuken zonder spuiten: snelreparatie van deukjes

Uitdeuken zonder spuiten is de perfecte reparatiemethode voor deuken zonder lakschade, tot maximaal de diameter van een 2 euromunt. Via speciaal gereedschap worden deukjes van binnenuit snel en onzichtbaar ‘weggelepeld’. Met een kostenbesparing van 65 tot 80% ten opzichte van spuiten. Voordat u het weet, kunt u alweer vertrekken.

Interieurherstel

Krassen op het dashboard, gaatjes in de (kunst)lederen bekleding, inbraakschade op het deurpaneel. Ook voor deze kleine interieurbeschadigingen kunt u voordelig bij ons terecht.

Kwaliteit en zekerheid

Wij als FOCWA LiTe autoschadeherstelbedrijf staan voor kwaliteit en zekerheid. Als specialist hebben wij ons volledig toegelegd op licht schadeherstel en beschikken over alle door FOCWA erkende certificaten en diploma’s. Ook zorgen wij ervoor dat alles soepel wordt geregeld met uw schadeverzekeraar. Wij voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Wilt u zeker weten dat de kleine schades aan uw auto professioneel worden hersteld? Neem contact op en wij herstellen uw auto vakkundig en snel.

Call Now Button