Skip to main content
⏰ Leestijd: 2 minuten

UPDATE:

Na storm Corrie begin februari, was het afgelopen dagen de beurt aan storm Dudley, Eunice en Franklin. Dat deze storm nog een stukje heftiger was bleek al uit de nieuwsberichten, maar ook bij ons de garage was dit goed merkbaar. Naast de meldingen over code oranje, windstoten ruim boven de 100 kilometer per uur en zelfs dodelijke slachtoffers was er bij ons topdrukte in verband met stormschade. Op het internet circuleren ook beelden van rijdende vrachtwagens die omwaaien, auto’s die worden getroffen door omgewaaide bomen en daken die loswaaien. Nog nooit eerder werden zoveel schades gemeld en de totale stormschade loopt op tot meer dan een half miljard euro.

Quote Erwin stormschade________________________________________________________________________________

Gister raasde storm Corrie door ons land en heeft veel schade aangericht. De storm heeft flink huisgehouden, ook bij ons in de regio. Op de N304 – in het Oosten van het land – werd zelfs een rijdende auto geraakt door een omwaaiende boom.

Quote Erwin stormschadeWij staan voor u klaar

“Tot dusver is er geen opvallende piek in schademeldingen bij ons bedrijf, maar wij staan uiteraard klaar voor de mensen die toch autoschade hebben door de storm”, aldus Erwin de Groot. De kans op autoschade is nou eenmaal groot met zulke harde windvlagen. Prullenbakken, fietsen, dakpannen en bomen kunnen lelijke schade aanrichten. Heeft u ook stormschade aan uw auto? Wij beschikken over de modernste apparatuur en het vakmanschap om iedere vorm van autoschade efficiënt en snel te repareren. Dat betekent dat we schade aan uw auto vakkundig kunnen herstellen.

Offerte aanvragen

U kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken, maar u kunt ook eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Binnen enkele ogenblikken vraagt u een offerte bij ons aan. Vul even uw gegevens in, upload foto’s van de schade en wij sturen u zo snel mogelijk de offerte toe.

Offerte aanvragen >>

Call Now Button