Skip to main content
⏰ Leestijd: < 1 minuut

Hagelbuien in de zomer komen steeds vaker voor. Zowel in Nederland als in het buitenland is het mogelijk dat uw auto wordt getroffen door hagelstenen met een diameter van 2 cm of zelfs groter. Het komt vaak onverwacht en tijd voor preventieve maatregelen is er vaak niet. Zo kan een onschuldig autoritje of een heerlijke vakantie hagelschade tot gevolg hebben, erg vervelend…

Noodweer in Noord-Italië

De afgelopen dagen zijn veel Nederlandse toeristen, evenals vorige week, getroffen door noodweer rond het Gardameer in het noorden van Italië. Het is niets nieuws dat het rond het Gardameer flink kan ‘spoken’. In het filmpje van De Telegraaf is te zien hoe storm en hagelstenen van circa 4 centimeter de campings in het Italiaanse vakantiegebied teisteren.

Quote Erwin de Groot

Wij herstellen jouw hagelschade

Ondanks dat de meeste hagelbuien niet lang duren, kunnen ze flinke schade aanrichten aan je auto. Heel vervelend en vooral zonde van jouw mooie auto. Gelukkig zijn wij er om het voor je op te lossen. Tegenwoordig hoef je niet je hele auto over te laten spuiten. Bij Autoschade John de Groot beschikken we namelijk over speciale technieken om de auto uit te deuken zonder dat we de lak niet beschadigen. Dat maakt het ook dat de reparatiekosten aanzienlijk lager zijn dan voorheen. Ook sterretjes, krasjes en alle andere vormen van hagelschade worden bij ons deskundig en kwalitatief gerepareerd.

Call Now Button